Senza categoria

Njoftime Pune Kerkohet Zv. Menaxher

Njoftime Pune Kerkohet Zv. Menaxher BLG Group Kerkon zv. menaxher per drejtimin dhe menazhimin departamentin analiz ekonomike.

Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:

1. Mosha 25 – 45 vjec
2. Eksperience te meparshme menaxhimi ( min 1 vite)

3. Te kete mbaruar studimet per Ekonomi, Menaxhim apo Juridik

4. Disponibilitet Full time

5. Njohuri te gjuhes Italiane Kandidati do te jete nen kontrollin direkt te drejtor dhe do te jete pergjegjes i te gjitha aktiviteteve te struktures dhe I personelit.

Per informacione contaktoni ne numrat : – 069 52 94 282 – 069 68 75 962 ose plotesoni CV-ne tuaj tek website-i jone http://www.balcancompany.com => Home => Lavora con noi.