Senza categoria

Hap Zyren Tende franchising me BLG

 

Business Point Ne shqiperi me BLG ! Nje oportunitete gjigante për ju.

Prezenca e BLG

Cfare eshte nje Business Point? BP eshte projekti me I ri I kompanise BLG, I cili konsiston ne hapjen e nje rrjeti prej 71 pikash multiservice ne te gjithe Shqiperine. Kjo eshte nje mundesi e re per te gjithe ata businessman apo sipermarres te cilet duan te zhvillojne karrieren e tyre ne fushen e sherbimeve. Ne jemi duke kerkuar partnere serioz, me ambicien per ta cuar perpara kete project duke besuar se cdo sherbim I ofruar nga ne do te ndryshoje per mire rrjedhen e   bisneseve apo te te sipermarresve te rinj… Cdo pike BP do te ofroje sherbimin e matching-matching reverse, imobiliare, nderhyrjeve financiare, ate te punesimit si edhe nje pakete sherbimesh te pergjithshme sic mund te jene logjistike, pagesa faturash etj. Matching eshte nje risi per tregun e sherbimeve ne tregun tone, per cilat fushash operon dhe si mund te aplikoj per te marre sherbimin e matching? Ky sherbim do te jete ne funksion te te gjithe atyre te cilet kane nje bisnes actual dhe synojne ta zgjerojne ate ne tregun Italian. Bisnese te te gjitha fushave jane te ftuar ne takimet tona te cdo muaji te marin pjese per tu njohur me sipermarresit italiane dhe per te studiuar cdo mundesi te mundshme per nje marveshje ne mes tyre. Pikerisht zyra business Point do ta ofroje kete shebim dhe cilido I interesuar mund te shprehe deshiren per te qene pjese e databasit tone. Per sa I perket matching reverse do te jete sipermarresi shqiptar I cili do te kerkoje tregun Italian per nje marreveshje. Cili do te ishte kantidati ideal per te krijuar kete partneritet me kompanine tuaj? Kushdo I cili ka nje vizion, aspiron te zhvilloje nje aktivitet I cili eshte ne sherbim te te gjithe shoqerise, te gjithe ata te cilet kane mbaruar studimet dhe nuk kane ende asnje drejtim , mund te behen pjese e jona. Suporti yne do te jete padiskutim ne cdo hap, qofte financiarisht apo apo edhe ne procedurat operacionale. Mbi baze te cfare modeli kontrate do te zhvillohet ky partneritet? Franchising.

Per me shume informacione hapzyrentende@balcancompany.com ose 0695294282 ose  0688377966

Questo slideshow richiede JavaScript.