Senza categoria

Deshiron te punosh ne Itali ? Ja cilat jan vendet e punes dhe si te kandidoni

Tregu italian i punes eshte ne kerkim te profesionisteve te ndryshem , BLG Business Point ju paraqet mundesi punesimi ku kerkohet krah pune edhe nga jashte vendit ,me procesin e duhur te parashikuar nga ligi .

Kontrata e punes zakonisht ka nje kohezgjatje maksimale prej 2 vitesh , si kriter i pare kompania qe perzgjedh personelin te plotesoi te gjitha kerkesat e ligjit vecanerisht ligjit Europian te Emigracionit dhe kushtete e detyrueshme .

BLG Business Ponit ofron mundesin per te aplikuar pa asnje kosto per koto profesione , perzgjedhja do te mbahet javen e ardhshme prane Business Point per llogari te agjensive italiane te punsimit te lidhura me BLG Albania

Me poshte profesionet e kerkuara :

Mundesi punesimi ne veri te italise :

 1. Bukpjekes dhe ndihmes bukpjekes
 2. Pasticier
 3. Robaqepes
 4. Akullor-beres
 5. Montues dyer-dritaresh
 6. Estetiste
 7. Zdrukthtar
 8. Perpunues Metali
 9. Kamarjer
 10. Ndihmese per te moshuar
 11. Punetore ne bujqesi
 12. Mekanik
 13. Bojaxhi
 14. Shtrues pllakash

Per te derguar kandidaturen tuaj kliko ketu