Eventi

Përfaqësues të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë të pranishëm në konferencë, falenderues ndaj BLG Group dhe investitorëve të huaj të pranishëm në Shqipëri për mundësin e dhënë

I pranishëm ditën e djeshme në konferencën e zhvilluar të Coinvestor lidhur me profesionistët shqiptarë dhe çertifikimin e tyre nga programi më i ri i cili është bërë pjesë e shqipërisë dhe që do të jetë më pranë profesionistëve të vendit tonë për t’iu ardhur në ndihmë, drejtori i Programeve të Zhvillimit në Fushën e… Continue reading Përfaqësues të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë të pranishëm në konferencë, falenderues ndaj BLG Group dhe investitorëve të huaj të pranishëm në Shqipëri për mundësin e dhënë

Eventi

BLG zhvilloi takimet matching të bizneseve për të 47-të herë me një sukses të madh

Matching Ballkan i  47, që u zhvillua dje në Tiranë u mbyll edhe një herë me një balancë jashtëzakonisht pozitive, të kompanive të ndryshme që morën pjesë në veprimtarinë e biznesit të organizuar nga BLG grup. Bizneset të cilat ishin pjesmarrëse në këtë takim biznesesh midis atyre italiane dhe shqiptare zhvilluan takime tepër interesante dhe… Continue reading BLG zhvilloi takimet matching të bizneseve për të 47-të herë me një sukses të madh

Eventi

Blg inaugura insieme alle università e agli enti Lombardi a Tirana l’albo per gli esperti in internazionalizzazione albanese riconosciuto a livello europeo

Ieri, BLG ha tenuto la prima conferenza dei Co Investor Albania per tutti i professionisti come avvocati, contabili, notai e traduttori che vogliono essere certificati dal programma EIK. Questa conferenza ha un nuovo programma che è già presente in Albania per tutti questi professionisti e per crearli in un ambiente più conveniente e affidabile e… Continue reading Blg inaugura insieme alle università e agli enti Lombardi a Tirana l’albo per gli esperti in internazionalizzazione albanese riconosciuto a livello europeo

Eventi

BLG inauguron regjistrin për ekspertët e internacionalizimit Shqiptar të njohur në nivel evropian së bashku me universitetet dhe institucionet e Lombardisë në Tiranë

Ditën e djeshme BLG zhvilloi konferencën e parë në Shqipëri të Coinvestor për të gjithë profesionistët si avokatë, kontabilistë, noterë dhe përkthyes të cilët duan të çertifikohen nga programi EIK.  Kjo konferencë posedon në programin e ri i cili tashmë është i pranishëm edhe në Shqipëri për të gjithë këta profesionistë dhe për tiu krijuar… Continue reading BLG inauguron regjistrin për ekspertët e internacionalizimit Shqiptar të njohur në nivel evropian së bashku me universitetet dhe institucionet e Lombardisë në Tiranë

Eventi

Occorre fare squadra, BLG finanzia e chiama a raccolta i professionisti albanesi

Migliorare la produttività, raggiungere obiettivi sempre più importanti, sviluppare leadership personale ed interpersonale; “Da soli non possiamo bastarci, occorre fare squadra in azienda come nella società”. Più di un centinaio di imprenditori hanno assistito, alla speciale lezione sul tema della “Efficacia Operativa”, il metodo esclusivo ideato  per lo sviluppo personale e professionale dominio-aspecifico.Rivolgendosi ai moderni… Continue reading Occorre fare squadra, BLG finanzia e chiama a raccolta i professionisti albanesi

Eventi

Duhet të formohet një skuadër, BLG financon thërret dhe bashkon profesionistët shqiptarë

Të përmiresohet produktiviteti, të arrihen objektiva gjithmonë e më të rëndësishme, të zhvillohet lidershipi personal dhe ndërpersonal, “Nuk mund të mjaftohemi duke qenë të vetëm, duhet të bëhemi një skuadër” Më shumë se njëqind sipërmarrës kanë asistuar, në leksionin e veçantë me temën "Efikasiteti Operacional", metoda ekskluzive e ideuar për zhvillimin personal dhe profesional të… Continue reading Duhet të formohet një skuadër, BLG financon thërret dhe bashkon profesionistët shqiptarë

Eventi

Victoria Quintana apre insieme a BLG il suo show room a Tirana

Ha inaugurato oggi il proprio show room a Tirana Victoria Quintana la stilista italo colombiana famosa nel  mondo per le sue creazioni di gioielleria per cerimonia e per acconciatura. Victoria Quintana, conosciuta anche con la sigla VQ, è una marca di accessori che ha sviluppato due linee principali, quella Casual e quella Brides. Quest'ultima è… Continue reading Victoria Quintana apre insieme a BLG il suo show room a Tirana

Eventi

Sogno Damore la migliore bomboneria del momento in Italia

Sogno Damore la migliore bomboneria del momento in Italia. Per più di 40 anni fa parte di questo settore. Sogno Damore oltre alla lunga esperienza di successo è caratterizzato da una forte passione per realizzare il grande sogno di ogni sposa. Il lavoro di Sogno Damore si basa principalmente su materiali di preghati che danno… Continue reading Sogno Damore la migliore bomboneria del momento in Italia

Eventi

BLG organizon festën e punonjësve në Cërrik

BLG Group ditën e shtunë organizoi festën e punonjësve në Cërrik të cilët prej dy muajsh janë pjesë e kësaj axiende. Në këtë event që iu përkiste të gjithë punonjësve të cërrikut morën pjesë kryetari i bashkisë Altin Tosta, grupi i fondacionit “Luce Del Mondo” të cilët po trajnohen nga BLG që në përfundim të… Continue reading BLG organizon festën e punonjësve në Cërrik

Agevolazioni, Eventi

BLG financon projektin e kualifikimit profesional për ekspertët e ndërkombëtarizimit në Tiranë

Një mundësi e re e rëndësishme lind nëpërmjet grupit Blg në lidhje me përfshirjen e figurave të reja profesionale brenda sistemit ekonomik shqiptar. Blg ka nisur marrëveshjen për fillimin e një projekti për zhvillimin e figurave profesionale të specializuara në menaxhimin e marrëdhënieve me investitorët e huaj të cilët do të kenë mundësinë të garantojnë… Continue reading BLG financon projektin e kualifikimit profesional për ekspertët e ndërkombëtarizimit në Tiranë

Agevolazioni, Eventi

BLG finanzia il progetto di qualifica professionale per esperto in internazionalizzazione a Tirana

Nasce una nuova importante opportunità attraverso il gruppo blg relativamente al coinvolgimento di figure professionali nuove all'interno del sistema economico albanese. Blg di farti ha varato l'avvio di un progetto per lo sviluppo di figure professionali specializzate nella gestione dei rapporti con investitori esteri che avranno la possibilità di garantire nei confronti o degli stessi… Continue reading BLG finanzia il progetto di qualifica professionale per esperto in internazionalizzazione a Tirana

Eventi

L’assemblea BLG approva il bilancio 2018, e vara un aumento di capitale da 40 milioni

Si chiude all’insegna di una forte crescita e di un’accelerazione sui servizi innovativi il 2018 di BLG. Il consiglio di amministrazione dell'organizzazione BLG ha approvato il bilancio consuntivo del 2018 e il budget del 2019, è stato nominato nel gruppo dei consiglieri del presidente la signora Etilda Muho già parte del ministero dell'istruzione albanese. Oltre a questo per… Continue reading L’assemblea BLG approva il bilancio 2018, e vara un aumento di capitale da 40 milioni

Eventi

BLG sjell në Tiranë qendrën e parë estetike multifunksionale për bukurinë dhe kurimin e femrës

“CLARAPERCLARA”,  salloni më i ri në qendër të Tiranës në bashkëpunim me kompaninë më të madhe BLG Group, të cilët janë bashkëortakë me kompani të ndryshme italiane , sjellin në kryeqytet vendin më të ri  për kujdesin e estetikës të lëkurës por edhe të flokëve. Sallon Italian me një eksperiencë disa vjeçare në Milano duke… Continue reading BLG sjell në Tiranë qendrën e parë estetike multifunksionale për bukurinë dhe kurimin e femrës

Eventi, Partecipazioni

BLG e Gruppo Atlantide aprono la prima software house dedicata alla gestione rifiuti in Albania

Il settore dei rifiuti è un ambiente in continua crescita ed è per questo che blg ha deciso di investire in Albania nella società Atlantide Albania che e parte del conglomerato del gruppo Atlantide che gestisce le certificazioni le autorizzazioni e le procedure software per moltissime multinazionali e moltissime aziende municipalizzate che hanno la necessità… Continue reading BLG e Gruppo Atlantide aprono la prima software house dedicata alla gestione rifiuti in Albania

Eventi, Partecipazioni

ASM NORD inizia i lavori nel nord per il primo municipio

L'azienda di gestione dei servizi municipalizzati del gruppo blg ha iniziato nella giornata di ieri la prima attività di scavo e posa di quello che sarà il primo impianto interrato di distribuzione del gas e della fibra ottica che arriverà in ogni singolo appartamento mai realizzato in Albania. Il progetto che prevede la realizzazione e… Continue reading ASM NORD inizia i lavori nel nord per il primo municipio