Bashkepunim

output_a22odn

Bizneset e vogla dhe te medha edhe person fizik munden :

  • te regjistrohen per te takuar kompani italiane te cilat jane te interesuara te japin ekskluzivitetin e produktit te tyre
  • te regjistrohen per te takuar kompani italiane te cilat jane te interesuara te gjejne fonitore (furnizues)
  • te regjistrohen per te takuar kompani italiane te cilat jane te interesuara per joint venture
  • te regjistrohen per te takuar kompani italiane te cilat jane te interesuara qe te investojne per projekte
  • te marrin pjese pa pagese ne projekte dhe udhetime pune ekonomike ne Itali
  • regjistrimi dhe pjesemarrja jane pa pagese
  • takim me investitoret
  • ndihme financiare per sipermarresit e rinj
  • zhvillim projektesh franchising

 

Ju lutemi qe ti inseroni te dhenat ne menyre te sakte, pasi saktesia e tyre do te beje te mundur perzgjedhjen ne menyren e duhur te partnereve qe do te takoni gjate mbledhjeve te matching qe do te organizohen. Me pas do te kontaktoheni nga menaxheri i zones per menyren e zhvillimit te aktivitetit.

Per me shume informacione kontakto

BLG Balcan Investment Company 

Tel ose Whatsapp 0035 69 529 42 82 – 00355 068 583 40 91

Skype BLG Group

 info@balcancompany.com